Forum Żeglarskie

Zarejestruj | Zaloguj

Teraz jest 27 lis 2024, o 04:32

Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 sty 2016, o 21:34 

Podziękował : 1302
Otrzymał podziękowań: 4181
Uprawnienia żeglarskie: pływam sobie gdzie chcę
W związku ze zmianą gabarytów zewnętrznych sprzedam firmowe ciuchy żeglarskie Marinepool. Ciuchy używane. Stan podaję przy każdej pozycji. Odbiór osobisty Wawa lub Mazury (Giżycko i okolice) lub wysyłka.

1. Pianka długa Marinepool Steamer Neo Men, rozmiar XL. Odpinane rękawy. Bardzo fajna pianka na małą mieczówkę lub katamaran: wzmocnienia na tyłku i kolanach. Chętnie bym zamienił na identyczną w rozmiarze M. Założyłem ją może ze 4 razy. Żałuję, że z niej "wyrosłem". Cena nówki - 675 zł. Moja cena: 270 zł.

Obrazek

Obrazek

2. Koszulka techniczna długi rękaw: Marinepool Lenox Tec Longsleeve RED, rozmiar XL. Cena katalogowa 320 zł. Moja cena 125 zł. Stan bdb.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

3. Polówka techniczna szybkoschnąca, najbardziej wypasiona seria SPEED: Marinepool Speed Flair POLO WHITE, rozmiar XL. Cena katalogowa 315 zł. Moja cena 100 zł. Stan techniczny bdb, w tej chwili jest na niej mało widoczna plama z przodu - muszę wyprać.
Obrazek

Obrazek

4. Polówka techniczna szybkoschnąca, najbardziej wypasiona seria SPEED: Marinepool Speed Flair POLO BLACK, rozmiar XL. Cena katalogowa 315 zł. Moja cena 120 zł. Stan bdb.

Obrazek

Obrazek

5. Spodnie wiatro i wodoszczelne, wypasiona seria: Marinepool REVOLUTION NX Trousers OCEAN BLUE, rozmiar XL. Lekkie elastyczne spodnie, wybitnie wygodne. Wzmocnienia na tyłku i kolanach. Cena katalogowa 1665 zł. Moja cena 500 zł. Stan bdb.

Obrazek

Obrazek

6. Lycra, ochrona przed wiatrem, Marinepool Cayenne Rash Guard Men, rozmiar XL. Nie zakładana ani razu. Cena katalogowa 190 zł. Moja cena 90 zł.

Obrazek

Obrazek

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 28 sty 2016, o 21:41 

Podziękował : 370
Otrzymał podziękowań: 1279
Nie boisz się jo-jo :D

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 28 sty 2016, o 21:53 

W ten sposób chcę je odstraszyć :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 29 sty 2016, o 00:04 

Podziękował : 150
Otrzymał podziękowań: 279
Uprawnienia żeglarskie: wszystkie potrzebne
Te portki zajebiste kolory mają. Podobają mi się ale tygodniowo teraz wale w dól około kg więc jak nie opylisz to może na ognisku przymierzę, oczywiście jak nie napierdziałeś w nie odpowiednio ;)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 29 sty 2016, o 09:50 

Dokonałem pomiarów spodni (wstępna rezerwacja na sailforum dla Kazmira):
nogawka od krocza po stronie wewnętrznej: 76cm;
całkowita długość po "liku przednim" - czyli od pasa do dołu nogawki, z przodu - 110 cm;
szerokość w biodrach - 50cm x 2, przy czym spodnie są uszyte jako lekko elastyczne i mają rzepy na zmniejszenie pasa, a dzięki elastyczności mogą się rozciągnąć.

Później wstawię jeszcze ofertę na spodenki i kurtkę w tym kolorze.

* ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ *

Ciąg dalszy rozsprzedaży :) Efektowi jo-jo mówimy nasze stanowcze "nie"! :)

7. Spodenki Revolution NX Shorts. Rozmiar XL. Technologia jak ww spodnie. Flexi, mega wygodne, lekkie. Wzmocnienia na tyłku. Rzepy i gumy pozwalające na regulację w pasie. Wygodna kieszeń ze szczelnym zamkiem. Stan bdb. Cena katalogowa 1211 zł. Moja cena: 450 zł.

Obrazek

Obrazek

8. Kurtka Perce Jacket. Rozmiar XL. WP 20.000mm / MVP 20.000g/sqm/24h. Kolor niebieski - Ocean. Lekka wygodna kurtka z kapturem nie odpinanym. Minimalne (1 mm kwadratowy) uszkodzenie z przodu przy kieszonce, ale jest w miejscu, gdzie jest podwójny materiał (blisko suwaka), więc nie wpływa na wodoszczelność. Poza tym stan bdb. Cena katalogowa 1350. Moja cena 450 zł.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

9. Kurtka grafitowa Blyth Jacket Man Dark Grey. Rozmiar XL. Wygodna kurtka z odpinanym kapturem, duże kieszenie na piersiach. Doskonałe rozwiązanie nawet jako kurtka do chodzenia na co dzień wiosną lub jesienią lub w deszczowe dni. WP 20.000mm / MVP 20.000g/sqm/24h. Cena katalogowa 1480 zł. Moja cena 500 zł. Stan bdb.

Obrazek

Obrazek

Rezerwacja nr 3, 4, 5.

Nr 1 (pianka) rezerwacja.

Sprzedane wszystko poza nr 2 - czerwoną koszulką techniczną z długim rękawem. Polecam - to doskonały ciuch na upalne dni. Chroni przed słońcem. Właściwie, to od czasu jak zacząłem pływać w długich rękawach - już rzadko wskakuję w T-shirty, bo przy temp. +30 dobre koszulki techniczne dają doskonałą ochronę przed słońcem i komfort.

Polecam!

Odpowiedz z cytatem