Witam
Widzę że mamy podobny problem moja ekipa się posypała i zostałem z bratem na lodzie a i on coraz bardziej się zniechęca więc moja propozycja jest następująca
Wspólny wyjazd na 7 dni od 01-08,09, z tego co znalazłem na stronach czarterów to koszt wynajęcia łódki w klasie tango 700 czy sasanka 730 to 100-130 PLN za dobę przy 6 os. koszt na łepka wyniesie 128 PLN -151 PLN za cały wyjazd (jednak czarter zastrzega sprzątanie 70 PLN ; opróżnianie toalety 30 PLN ale z tego możemy chyba całkowicie zrezygnować w końcu jedziemy na mazury więc saperka i do dzieła + koszty portowe, śluza itp.)
Kwestia wyżywienia myślę że jest jasna dzielimy na wszystkich uczestników wyjazdu ( pierwsze większe zakupy w Giżycku dodatkowe po drodze )
Dojazd (przedstawiam opcję wyjazdu z Wrocławia )
Mam do dyspozycji Poloneza w całkiem dobrym stanie więc przy 5 os. koszt dojazdu będzie nieco mniejszy niż pociągiem a ominiemy przy okazji przesiadki i opóźnienia no i oczywiście będzie wesoło
dla przykładu normalny bilet pkp w dwie strony to 150 PLN
W razie dodatkowych pytań dzwoń 608-322-764 lub znajdź mnie na facebook.pl Darek Pluta Jeżeli jesteś z Wrocławia to możemy się gdzieś ustawić i porozmawiać.
Pozdrawiam
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Dodatkowe info
Mój brat rezygnuje więc dojazd autem odpada i jest nas 4 jeśli masz jakiś chętnych to zapraszam dzisiaj do 19 jestem w pracy więc zadzwonię do ciebie wieczorem to na spokojnie sobie porozmawiamy