Witam serdecznie szanownych kolegów. Na początek chciałbym się przywitać. Jestem tu ponieważ skradziono mi ponton oraz przyczepkę pod łodziową. Kradzieży dokonano w Radomiu dnia 10-09-2024 w godzinach nocnych z garażu typu blaszak. Mam świadomość że szanse odnalezienia są nikłe ale warto spróbować wszelkich dostępnych metod. Może ktoś z was zobaczy taką jednostkę na wodzie lub w ogłoszeniu . Sprawa oczywiście została zgłoszona na policje ale nasi dzielni funkcjonariusze działają delikatnie mówiąc opieszale. Teraz kilka detali .
Ponton Yamaha model YAM430s , długość 430cm , szerokość 200cm , balony 50cm , pawęż pod stopę L , , podłoga aluminiowa, kolor jasny szary z granatową wstawką na dziobie , duża solidna jednostka, tego modelu nie produkują od dawna więc nie ma ich zbyt wiele na wodzie a w ogłoszeniach nie ma ich wcale. Ponton posiadał sterociąg.
Przyczepka pod łodziowa marki Remork ,model R075, rok produkcji 2013 , klasyczna mała przyczepka bez rolek z wciągarką na przodzie , podaje nr vin SZ9R07503NDRE3022
Za wszelką pomoc i zainteresowanie z góry dziękuję.
https://echodnia.eu/radomskie/zlodzieje ... 1-18806093