Dołączył(a): 2 mar 2009, o 18:57 Posty: 3241 Lokalizacja: Warszawa Podziękował : 333 Otrzymał podziękowań: 976
Uprawnienia żeglarskie: RYA/MCA Yachtmaster Ocean
Kopiuję post który został zamieszczony na forum.zeglarzom.pl Znam Tadka od lat. Równie dobrze znam niezapomniany dźwięk jego gitary. Życzę mu żeby jak najszybciej wrócił do zdrowia.
Stali bywalcy Nidzkiego i przystani Pod Dębem, zapewne Tadzia znają. Tadzio jest tam stałym bywalcem od lat 70-80 tych. W zeszłym roku zwodował wymarzony jacht, który remontował od kilkunastu lat.... Przewspaniały człowiek, żeglarz i przyjaciel . Tydzień temu przydarzyło mu się nieszczęscie .....doznał udaru . Obecnie przebywa w szpitalu ...a za niedługi czas czeka go kosztowna rehabilitacja. Gdybyście zechcieli wesprzeć Tadzia choćby grosikiem , odsyłam do poniższego wpisu, który przysłała Beata - Jego Narzeczona
" Drodzy Przyjaciele, jak już wiecie Tadeusz miał udar. Jest sprawny ruchowo, ale ma problemy z mówieniem i rozumieniem. Nadal przebywa na oddziale neurologii szpitala bródnowskiego , gdzie jest już rehabilitowany, ale dalej jest diagnozowany. Dzięki pomocy przyjaciół, czeka już na niego miejsce w ośrodku rehabilitacyjnym w miejscowości Majdan k. Warszawy. Bardzo dziękuję wszystkim za wsparcie i dobre słowo. Wiem, że są osoby, które chcą pomóc Tadeuszowi finansowo w dalszym powrocie do zdrowia. Leczenie poza NFZ będzie konieczne. Dzisiaj założyłam mu rachunek bankowy w Mbanku nr 11 1140 2004 0000 3202 7964 2143 Beata Pondo , Ceramiczna 9/25 03-126 Warszawa. Jeżeli możecie, roześlijcie ten sms. Jednocześnie wybaczcie , że nie z każdym mogę rozmawiać. "
_________________ Jedni mówią po to, żeby mówić, a inni po to, żeby powiedzieć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości